Referenties SpringVit – Andrea Huidink

SpringVit laat haar klanten spreken!

SpringVit heeft ervaring met klanten binnen de facility branche en met organisaties binnen de lagere overheden en zorginstellingen. Op deze plek wil Andrea Huidink graag haar klanten aan het woord laten, zodat referenties over SpringVit vertrouwd zijn.

Bart – Expertisebureau

In mijn functie had ik geen prettig gevoel en zat niet lekker in mijn vel. Ik kon echter geen verklaarbare reden ontdekken waarom ik mij niet prettig voelde. Op advies van Andrea heb  ik een DISC analyse uitgevoerd. Het resultaat heb ik met Andrea besproken. Andrea heeft mij een beter inzicht gegeven over mijn drijfveren en competenties. Het resultaat heb ik samen met mijn manager kunnen bespreken, waardoor ik mijn competenties beter kan inzetten voor het bedrijf waarvoor ik werk.

S. Tober, Apeldoorn

Omdat ik momenteel geen baan heb, heb ik de hulp ingeroepen van Andrea als jobcoach. Ze heeft mij gedurende een aantal sessies geholpen mijn doelen te bereiken. Doelen die betrekking hebben op het schrijven van sollicitatiebrieven en keuzes maken. Waar liggen met name mijn eigen krachten. Andrea heeft mij geholpen weer in mijn kracht te staan. Wanneer ik haar als persoon en jobcoach moet omschrijven zeg ik: Andrea is een fijne en warme persoonlijkheid. Die je helpt bij je vraag en doel. Niet door het over te nemen maar door het je zelf weer te laten ervaren. Ik heb heel veel aan haar expertise gehad!

Manager binnen de facilitaire dienstverlening. Gegevens bij Springvit bekend.

Mijn onzekerheid staat mijn functioneren wel eens in de weg. Door de coachingsgesprekken met Andrea heb ik geleerd me in verschillende situaties beter voor te bereiden en achteraf te reflecteren. De technieken toepassen, geeft me meer zekerheid, rust en kracht. Waarvoor dank!

Yvonne – tenderspecialist.

Door de coachingsgesprekken met Andrea heb ik geleerd beter om te gaan met stressvolle situaties op het werk. Ik ben me meer bewust van mijn eigen rol hierin (grenzen bewaken, doelen stellen, reflecteren). Hierdoor haal ik meer energie uit mijn werk en is mijn work-life balance ook weer beter in evenwicht.

René – verkoper buitendienst

Aangezien het niet zeker was of mijn contract werd verlengd wilde ik onderzoeken wat mijn drijfveren zijn en inzicht hebben in welke functies bij mij passen. In de gesprekken met Andrea heeft ze me geregeld de spiegel voor gehouden waardoor ik nu een beter zicht heb op waar mijn interesses liggen en mijn competenties. Tijdens de contactbesprekingen heb ik mijn opgedane kennis goed kunnen gebruiken zodat mijn functie die ik nu ga uitoefenen ook beter bij mij past. Andrea bedankt voor de open en prettige gesprekken. Mijn doelstelling is ruimschoots bereikt. 

SpringVit wil u uitnodigen om uw ervaringen te delen.

Uw e-mailadres zal NIET op de website worden getoond. Dank u wel voor het delen!

  Naam *

  Woonplaats

  Bedrijfsnaam

  E-mail *

  Deel uw ervaring met anderen:

  Deze website is beveiligd tegen spam m.b.v. Google reCAPTCHA. Privacy – Voorwaarden