Andrea Huidink

SpringVit is het coaching en adviesbureau van Andrea Huidink

In de afgelopen jaren heb ik gewerkt als manager in de facilitaire dienstverlening binnen een internationale organisatie. Organisatieveranderingen, leiden van projecten, het aansturen van medewerkers behoorden onder andere tot mijn taken. Typerend aan de branche is het werken met mensen en voor mensen en daadkracht. Andrea Huidink heeft een passie voor het coachen van mensen ontwikkeld als manager in de facilitaire branche.

De coach – Andrea Huidink

Als coach ben ik transparant, rustig, voelen mensen zich snel vertrouwd, check ik mijn veronderstellingen en geef ik ruimte om na te denken om mensen zelf met een oplossing te laten komen. Ik ga uit van de stelling dat ieder mens een positieve intentie heeft. Van nature ben ik nieuwsgierig en wil met mijn vraagstelling, die soms confronterend en prikkelend is, mensen begeleiden in het vinden van de beste oplossing.

Sterk in waarde creatie voor mens en organisaties

Als manager van een Excellence Center van een facilitaire organisatie lag mijn focus op het vlak van waarde creatie door het ontwikkelen van een andere wijze van dienstverlening. Doel:

  • goede werkomstandigheden
  • een dienstverlening die aansluit bij de behoefte van de opdrachtgever
  • het beheren van risico’s
  • optimaliseren van bedrijfsprocessen
  • verbeteren van het professionele handelen.

Deze ontwikkelingen zijn maatgevend voor andere branches. Dit is de kracht van SpringVit.

SpringVit staat voor een professionaliseringsslag, waarbij welzijn en vitaliteit van mensen belangrijke thema’s zijn.

 

Neem contact op