Interim management

Tijdelijk meer capaciteit nodig

Uw manager is voor een lange tijd afwezig en u heeft tijdelijk extra capaciteit nodig. U kiest ervoor een vacature tijdelijk niet in te vullen, maar de tijd dient wel overbrugd te worden. Er dient een veranderproces doorgevoerd te worden. U heeft een manager nodig die flexibel inzetbaar is, direct beschikbaar en met een scherpe blik uw processen analyseert. Voor een organisatie of afdeling in ontwikkeling is interim management de oplossing. Springvit helpt u!

SpringVit als interim manager

Op basis van een procesgerichte aanpak en vanuit persoonlijke betrokkenheid worden resultaten via gedragenheid geboekt. Door samen te werken en een open communicatie worden successen behaald. SpringVit zet haar jarenlange ervaring in de facilitaire branche graag in als interim manager. In mijn kunt u lezen wat mijn achtergrond is en welke ervaring SpringVit heeft.

Flexibele inzet

Het eerste gesprek is gericht op het bespreken van de opdracht en om concrete afspraken te maken over de duur en tijdsinzet. Interim management kan uitgevoerd worden binnen facilitaire organisaties, MKB bedrijven of andere organisaties die tijdelijk extra capaciteit nodig hebben. U ontvangt vervolgens binnen 48 uur een voorstel voor de te leveren diensten.

  • SpringVit garandeert een flexibele inzet.
  • SpringVit levert een concreet plan met evaluatiemomenten.
  • SpringVit registreert de tijd en u betaalt alleen de gewerkte uren.

Wilt u weten wat SpringVit voor u kan betekenen? In een persoonlijk overleg leg ik graag de mogelijkheden uit voor uw organisatie.

Neem contact op